Proč chci jet do Madridu.

11. 2. 2011 19:00
Rubrika: Nezařazené | Štítky: url:madrid2011

Poprvé, kdy mi tato myšlenka proletěla hlavou, bylo před třemi lety, když se vrátil můj starší bratr z WYD v Sydny plný nadšení (částečně za to možná mohlo poznání jeho nynější ženy=)). Mám velice aktivní starší sourozence, kteří jeli kam se dalo a byli na spoustě setkáních. Když jsem byla mladší, nechápala jsem, ale poté co se bratr vrátil a řekl, že příště bude setkání v Madridu, nadchlo mě to. Chtěla jsem zažít něco jako na Velehradě na ActIv8, plno věřících lidí, skvělá atmosféra, spousta životních příběhů atd. To bylo to, co jsem očekávala od Madridu.

 

Když jsem asi v září tohoto roku mé mamince řekla, že bych ráda jela na setkání do Madridu, nereagovala na to moc pozitivně: „Je to daleko, bude tam moc lidí, bude to stát moc peněz. Jak to uděláme s jídlem a co když se ti tam udělá zle?“ Po tomto jsem se trochu smířila s tím, že bych tam nejela. Uznala jsem, že peněz je to hodně a s jídlem by to bylo náročné. Nechala jsem to plavat.

 

Na konci října jsme měli ve farnosti biřmování a asi dva dny před tím jsem šla s Martinem (mým bratrem a biřmovacím kmotrem) domů z adorace a při povídání jsme se dostali k tomu, že bych moc ráda jela do Madridu, ale že to asi nepůjde. V neděli po obědě s o. biskupem jsem od bratra dostala obálku, kde bylo napsáno: „Na JMJ Madrid“ Byla jsem hrozně ráda, ale ještě mnohem víc, když moje maminka řekla, poté co to uviděla „No, snad by to nějak šlo“

 

Již po několikáté se mi potvrdilo, že když nevím, jak něco udělat, prostě nechám Boha, aby to zařídil podle sebe. Na setkání doufám prohloubím více svůj vztah s Bohem, zjístím, co mám v životě dělat, něco se přiučím a poznám spoustu skvělích lidí! =) Tak dá-li Pán, uvidíme se v Madridu!!! =)

Zobrazeno 1439×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio